fbpx

Cmimi

Mënyra e dërgimit & kosto transporti

Tiranë qytet.
Shpërndarja në qytetin e Tiranës bëhet nëpërmjet postës Alfa Courier. Nëse porosisni brenda orës 16.00 ju vjen në adresën tuaj brenda 24 orësh dhe transporti kushton 150 lekë për pako deri në 2 kg.

Periferia e Tiranës dhe qytetet e tjera të Shqipërisë
Herbal Line Albania i dërgon porositë nëpërmjet Alfa Courier në periferitë e Tiranës (Kamëz, Institut, Vorë dhe fshatra) dhe të gjitha qytetet e Shqipërisë. Nëse porosisni deri në orën 16.00, porosia ju vjen në adresën tuaj për 1-2 ditë. Kur ajo mbërrin, ju do të njoftoheni me tel ose sms nga Alfa Courier. Klienti mund ta tërheqë porosinë brenda 3 ditësh nga dita e mbërritjes së pakos në destinacion. Pas këtij afati, ajo kthehet mbrapsht.

Pasi merrni porosinë, bëni pagesën.

Tarifat postare janë si më poshtë:
Për pako deri në 2 kg - 250 lekë.
Nëse vlera totale e produkteve të porositura është më tepër se 5000 lekë, transporti për klientin është falas.

Kosovë
Për blerje nga Kosova, porosia ju vjen në adresën tuaj për 3-5 ditë. Kur ajo mbërrin, ju do të njoftoheni me tel ose sms. Klienti mund ta tërheqë porosinë brenda 3 ditësh nga dita e mbërritjes së pakos në destinacion. Pas këtij afati, ajo kthehet mbrapsht.

Pasi merrni porosinë, bëni pagesën.

Tarifat postare për Kosovë janë si më poshtë:
Për pako deri në 5 kg – 6 euro.
Për çdo kg më tepër, shtohet vlera e transportit me 1 euro/kg.

Maqedonia e Veriut
Për blerje nga Maqedonia e Veriut, porosia ju vjen në adresën tuaj për 3-5 ditë. Kur ajo mbërrin, ju do të njoftoheni me tel ose sms. Klienti mund ta tërheqë porosinë brenda 3 ditësh nga dita e mbërritjes së pakos në destinacion. Pas këtij afati, ajo kthehet mbrapsht.

Pasi merrni porosinë, bëni pagesën.

Tarifat postare për Kosovë & Maqedoninë e Veriut janë si më poshtë:
Për pako deri në 5 kg – 10 euro.
Për çdo kg më tepër, shtohet vlera e transportit me 1 euro/kg.

 

TERMAT & KUSHTET E KTHIMIT

 • Perdoruesi ka te drejte te anulloje porosine ne cdo moment pasi e ka konfirmuar ate deri ne momentin qe e ka marre porosine dhe ka paguar vleren e fatures, duke kontaktuar ofruesin.
 • Perdoruesi ka 2 dite kohe te kerkoje nje kthim produkti. Perdoruesi mund te kerkoje kthimin e produkteve ne rastet e meposhtme:
  • Produkti eshte dorezuar i demtuar apo eshte I ndryshem nga ai I kerkuar gjate porosise.
  • Produkti eshte me vlere te ndryshme nga ajo e paraqitur ne urdher porosi.
  • Produkti eshte I ndryshem nga si eshte paraqitur ne platformen e ofruesit dhe ka pamje apo karakteristika te tjera te ndryshme nga ato qe jane prezantuar ne platforme.
  • Pa nje arsye specifike nese produkti ploteson kushtet e kthimit.
 • Perdoruesi ka te drejte te kerkoje nje produkt zevendesues  me te njejten vlere ose me te larte (duke paguar diferencen) ne rastet kur produkti kthehet pa nje arsye specifike, dhe duhet te paguaje tarifen e transportit per ndryshimin e produktit.

KUSHTET E KTHIMIT

 • Për tu kualifikuar për një kthim, produkti duhet të jetë në të njëjtat kushte siç eshte marre nga perdoruesi:
  • I papërdorur,
  • Në paketimin e tij origjinal,
  • I pa hapur nese eshte ne kuti,
  • Ka faturen e blerjes
  • I ruajtur ne kushtet e kerkuara per ruajtjen e produktit specifiK gjate kohes qe eshte me perdoruesin deri ne momentin e kthimit.