fbpx

Cmimi

Klient i ri

Duke krijuar llogarinë tuaj personale do të jeni në gjendje të blini më shpejt, të kontrolloni gjendjen e porosisë tuaj dhe të kontaktoni drejtpërsëdrejti me ne.

Me hapjen e llogarisë, ju përfitoni një kupon për zbritje -5% të vlerës së blerjes. Kuponi mund të përdoret vetëm për një blerje që dëshironi.