fbpx
Porosia me një klik nga Herbal Line Albania
Vendosni emrin tuaj!

Vendosni adresën tuaj!

Vendosni Emailin tuaj!

Vendosni numrin tuaj të telefonit!

Fushat me * jane të detyrueshme për tu plotësuar
Shpjegim: Brenda Tiranës transporti kushton 150 lekë ndërsa në rrethe transporti kushton 250 lekë. Për blerje mbi 5000 lekë, transporti është falas. Për në Kosovë, transporti kushton 5 € dhe Maqedoni 7 €. Kjo është një metodë e thjeshtuar porosie me pagesën në dorëzim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund të përdoren.